Menu

"Nie ma bardziej szczerej miłości niż miłość do jedzenia."

George Bernard Shaw

 

NA DOBRY POCZĄTEK

* CARPACIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ PARMEZANEM SYPANE

* TATAR NA TOSTACH PODANY

* MARYNOWANY ŚLEDZ W TRZECH SMAKACH

* GĘSIE ŻOŁADKI NA MAŚLE CZOSNKOWYM SMAŻONE

* BAKI WIEPRZOWE Z CHRUPIĄCYMI WARZYWAMI

* ŚLIWKI W BOCZKU

* CHRUPIĄCE SKRZYDEŁKA

ZUPY

* KREM Z BOROWIKÓW CIASTEM FRANCUSKIM ZAPIEKANY

* ZUPA CEBULOWA Z GRZANKAMI

* ŻUREK NA MAŚLANCE Z BOCZKIEM

* ROSÓŁ Z MAKARONEM DOMOWYM

* BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI/PASZTECIKIEM

POZYCJE KULTOWE

* FLAKI WOŁOWE

* PŁUCKA NA KWAŚNO

* ROLADA WOŁOWA Z KLUSKAMI I CZERWONĄ KAPUSTĄ

* PIECZEŃ WIEPRZOWA Z KLUSKAMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ

* KOTLET PANIEROWANY Z ZIEMNIAKAMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ

* UDKO PIECZONEJ KACZKI Z KLUSKAMI I BURAKAMI

* SZWAJCAR FRYTKI ZESTAW SURÓWEK

* WĄTRÓBKA WIEPRZOWA Z CEBULI

* PLACEK PO WIĘGIERSKU MAŁY/DUŻY

* GOLONKO NA CIAPKAPUŚCIE PODANE

 

STEKI Z GRILA

* STEK Z POLĘDWICY Z SOSEM BOROWIKOWYM ZIEMNIAKI PIECZONE WARZYWA GOTOWANE

* STEK Z POLĘDWICY SEREM PLEŚNIOWYM ZAPIEKANY FRYTKI WARZYWA GOTOWANE

* STEK Z POLĘDWICY Z MASŁEM CZOSNKOWYM FRYTKI KOLOROWE SURÓWKI

* STEK Z KURCZAKA Z TZATZYKAMI FRYTKI KOLOROWE SURÓWKI

*STEK ZE SCHABU Z SOSEM DIABELSKIM FRYTKI KOLOROWE SURÓWKI

RYBY

* ŁOSOŚ Z PIECA FRYTKI WARZYWA GOTOWANE

* PŁATY SOLI NA PARZE Z ZIEMNIAKAMI I WARZYWAMI

* SANDACZ Z SOSEM GRZYBOWYM ZIEMNIAKI WARZYWA GOTOWANE

* PSTRĄG Z PIECA Z FRYTKAMI I KOLOROWYMI SURÓWKAMI

DANIA PREMIUM

* POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z SOSEM BOROWIKOWYM ZIEMNIAKI WARZYWA GOTOWANE

* PIECZEŃ Z DZIKA Z ZIEMNIAKAMI PIECZONYMI I SŁODKIMI BURACZKAMI

* ROLADKI Z SARNY Z KASZĄ GRYCZANĄ I CZERWONĄ KAPUSTĄ

* PIECZONA PIERŚ Z KURCZAKA Z SOSEM PIECZARKOWYM NA PLACKU ZIEMNIACZANYM

* SZASZŁYK WOŁOWY NA PIKANTNYM RYŻU Z KOLOROWYMI SURÓWKAMI

* ŁOSOŚ Z SOSEM CAFE DE PARIS NA PLACKU ZIEMNIACZANYM KREWETKA ZDOBIONY

* KREWETKI Z SOSEM NICEJSKIM NA KOLOROWYM RYŻU UŁOŻONY

 

SAŁATY /SURÓWKI

* SAŁATKA Z INDYKIEM SMAŻONYM W ORZECHACH

* SAŁATA GYROS Z GRILOWANYM KURCZAKIEM/WIEPRZOWINĄ

* SAŁATA Z GRILOWANYM ŁOSOSIEM

* SAŁATKA SZEFA Z GRILOWANYM KURCZAKIEM

* SAŁATA GRECKA

* SAŁATA WIOSENNA

* SURÓWKA Z MARCHEWKI

* SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY

* SURÓWKA Z SELERA 

DODATKI

* ZIEMNIAKI GOTOWANE

* ZIEMNIAKI SMAŻONE

* FRYTKI

* KLUSKI

* RYŻ

* KAPUSTA ZASMAŻANA

* KAPUSTA CZERWONA

* KETCHUP, MUSZTARDA, CHRZAN

DANIA DLA MILUSIŃSKICH

* ZESTAW I:

OBIAD KUBUSIA PUCHATKA:

ZUPA POMIDOROWA; NUGGETSY FRYTKI SURÓWKA; LODY KUBUSIA;

 

* ZESTAW II:

HEFALUMPY ZAJADAJĄ:

 ROSÓŁ Z MAKARONEM; ESKALOPKI Z INDYKA FRYTKI SURÓWKA; GALARETKA Z OWOCAMI

DESERY 

 * PUSZYSTY SERNIK Z OWOCAMI

 * PANNA COTTA Z GORĄCYMI MALINAMI

 * TIRAMISU TRUSKAWKĄ DEKOROWANE

 * GALARETKA Z OWOCAMI

* FLAMBIROWANE NALEŚNIKI Z SEREM 

*  PUCHAR LODOWY Z OWOCAMI Z BITĄ ŚMIETANĄ

* GORĄCE WIŚNIE Z LODAMI WANILIOWYMI

 

DANIA FITNES 

* FILET Z KURCZAKA GOTOWANY NA PARZE SOSEM JOGURTOWYM POLANY NA BUKIECIE WARZYW UŁOŻONY 

* WSTĄŻKI MAKARONU ZE SZPINAKIEM KLAROWANYM MASŁEM PODANE 

* GRILOWANY FILET Z INDYKA NA SMAŻONYCH OWOCACH UŁOŻONY WINOGRONOWYM WINEGRET POLANY

* DIETETYKA Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z WARZYWAMI I ZIEMNIAKAMI GOTOWANYMI

 
Masz pytania?
Skontaktuj się z Nami
  • Restauracja Gościnna
    ul. 1 Maja 1
    42-660 Kalety
  • 34 35-77-204
    728-963-337
  • Przejdź do: